Hollywoodpeeling

Hollywoodpeeling

Hollywoodpeeling behandling

En ny ansiktebehandling som uppfanns av skaparna till våran lasermaskin. Man lägger en ansiktsmask med aktivt kol som sen lasras bort i en 2 – stegs process. Det gör inte ont och man får ingen rodnad så man kan lätt gå på stan/ krogen /jobbet efter. När kolmasken lasras bort försvinner även micro partiklar av döda hudceller, akne, ytliga rynkor, och stora porer reduceras. Resultatet blir en slätare hy! Behandlingen tar endast ca 15 min.

En medicinskt aktiv kol-lotion appliceras på huden och får torka i ca 15 minuter. Sedan används en Q-Switch Nd: YAG laser för att värma upp och orsaka implosioner av kolpartiklarna på huden, som leder till att bryta ner kolet till små partiklar som har följande positiva effekter på den behandlade huden:

 • PORERNA RENSAS FRÅN TALG
 • MINSKAR NER STORA PORER
 • KRYMPER NER DE OLJEPRODUCERANDE TALGKÖRTLAR, VILKET GÖR HUDEN MINDRE FET (OLJEKONTROLL) OCH MINSKAR UTVECKLINGEN AV NY AKNE
 • TAR BORT YTLIGA DÖDA HUDCELLER
 • DÖDAR OCH TA BORT AKNEBAKTERIER, VILKET BIDRAR TILL ATT MAN KAN BEHANDLA MÅTTLIG TILL SVÅR AKNE
 • FÖRHINDRAR FRAMTIDA BREAK-OUTS AV AKNE
 • MINSKAR OCH ELIMINERAR HYPERPIGMENTERING SOM MELASMA, CAFÉ-AU-LAIT FLÄCKAR, FRÄKNAR ETC.
 • GÖR HUDEN LJUSARE.
 • STIMULERAR KOLLAGENPRODUKTIONEN SAMT FÖRBÄTTRAR HUDTONEN
 • GÖR HUDEN FASTARE ELLER ÅTDRAGNING OCH HJÄLPER TILL ATT REDUCERA FINA OCH GROVA LINJER OCH RYNKOR
 • GER EN HUDFÖRYNGRING
 • HJÄLPER HUDEN ATT FÅ NY LIVFULL LYSTER

Vanliga frågor

VEM PASSAR BEHANDLINGEN?

Alla! Oavsett hur fin och slät hud man har kommer man uppleva positiva resultat av denna behandlingen. Din hud kommer både se och kännas lenare och mjukare redan efter en ”quick peel” och du är redo för galamiddagen redan direkt efter behandling.

KAN JAG ANVÄNDA MINA VANLIGA HUDVÅRDSPRODUKTER?

Definitivt! Samma dag ser vi gärna att du använder rekommenderad kräm från oss (denna går även utmärkt att använda i fortsättningen) men därefter kan du utan problem använda precis vilka hudvårdsprodukter du vill.

FINNS DET NÅGRA BIVERKNINGAR?

Egentligen inte, men har du väldigt djupa problem och behöver en mer djupgående peeling så kan huden ibland bli röd och börja fjälla, detta sker enbart vid kurbehandling då vi behandlar huden djupare än på en ”quick peel”, på en ”quick peel” finns inga biverkningar alls.

KAN JAG ANVÄNDA MINA VANLIGA HUDVÅRDSPRODUKTER?

Definitivt! Samma dag ser vi gärna att du använder rekommenderad kräm från oss (denna går även utmärkt att använda i fortsättningen) men därefter kan du utan problem använda precis vilka hudvårdsprodukter du vill.

VAR KAN JAG LÄSA MER OM DETTA?

Det finns otaliga sidor på internet som behandlar just Hollywood peeling och Spectrum Laser Peel.

Nedan finner du ett axplock av dem:

Artikel i Dailymail om Hollywood PeelBloggerska testar Hollywood Peel

ÄR RESULTATET BESTÅENDE?

Både ja och nej. Huden är ett levande organ och kräver underhåll för att må bra. Efter en kurbehandling på 3 gånger rekommenderar vi en quickpeel vid behov och sedan 1 till 2 djupgående underhållsbehandlingar om året, detta är dock inget krav utan man kan utföra behandlingen så ofta eller sällan man vill. Men genom att följa våra rekommendationer kommer detta att hålla acneärr, talgproduktion och fina linjer i schack. Har du stora besvär med acneutbrott har vi även behandlingar speciellt anpassade för detta där vi helt kan utesluta all sorts medicinering.

BEHÖVER MAN TÄNKA PÅ NÅGOT INNAN BEHANDLINGEN?

Vi kan inte behandla dig som kund om du tar medicin mot acne (accutane och liknande) eller om du tar blodförtunnande mediciner, behandlingen lämpar sig ej heller till de som har ljuskänslig hud. Är du tveksam till om just du kan utföra behandlingen kan du alltid boka in en konsultation med oss innan vi utför behandling. Är du väldigt solbränd kan vi också be dig avvakta innan vi utför behandlingen, men det är oftast inga problem.

VARFÖR SKALL JAG GÖRA EN HOLLYWOOD PEELING ISTÄLLET FÖR EN KEMISK PEELING?

En Hollywood peeling går precis lika djupt om inte djupare än en kemisk peeling, men helt utan obehaget som en kemisk peeling kan medföra. Du ser även resultat direkt efter utförd behandling mot upp till 14 dagar med en kemisk peeling. Behandlingen kan dessutom utföras precis när som helst då det inte finns någon vilotid att beakta efter behandlingen, dessutom slipper man oftast den rodnad och irritation som uppstår vid djupgående kemisk peeling.

Och framförallt, på mindre än 45min är du redo för kvällens fest direkt. Du kan sminka dig och använda dina egna hudvårdsprodukter utan problem.

SVAR OCH FRÅGOR?

Vad kostar Hollywood peeling?

Kostnaden för Hollywood peeling beror på det område som ska behandlas. Behandlingskostnaden börjar från 1499 kr per behandling.

Gör det ont med Carbon peeling ?

Tack vare maskinens smarta teknologi och våra patienter rapporterar behandlingen är bekväm. En del beskriver känslan som att få gummiband mot hudet.

Hur långt tar Hollywoodbehandling?

Hollywoodbehandling är snabb, men beroende på det området som ska behandlas tar det olika långt tid.

 • Asnikte: 25 minuter
 • Ansikte och hals 35 minuter

Varför behöver man flera behandlingar vid Hollywoodbehandling?

Vid behandling finns bilogiska gränser på hur mycket kollagen kan bildas vid varje behandling. Men också för att behandlingen ska vara så säker som möjligt.

Hollywoodpeeling (Hudföryngring)

Kallas också för ”carbon laser peeling” en behandling som erbjuds på finare salonger runt om i världen och har sin bakgrund från hollywood kändisar som började med just denna behandling.
Hollywoodpeeling är den senaste peeling-behandling med laserteknik där man använder en aktiv kol-lotion som fotoförstärkare för att uppnå flera terapeutiska-kosmetiska effekter på huden som behandlas. En hudföryngrings metod som funkar för alla!

BOKA TID